Hovedinnhold

Velkommen til Agdenes Fyr - En av norges mest bevaringsverdige fyrstasjoner med flott beliggenhet på fastlandet og kjørbar vei helt fram.

Fra Orkanger er det ca tre kvarter å kjøre, noe som betyr at man fra Trondheims sydlige bygrense bruker mindre enn 5 kvarter med bil/buss/drosje. 

Agdenes fyr ble lagt ned som bemannet fyrstasjon i 1984, etter 180- års tjeneste. I 2003 overtok Nidaros Sparebank eiendommen. Fyret med sine bygninger har en historisk ro og en fantastisk atmosfære - her er det tilrettelagt for spesiell opplevelse og gode minner. Eiendommern er restaurert etter dialog med vernemyndigheter, samtidig som den har fått moderne fasiliteter med  moderne baderom (vannklosett, dusj etc), elektrisk oppvarming, kjøkken godkjent av Mattilsynet, innbrudds- og brannalarm  m.v.

Fyret leies ut etter avtale til spesielle anledninger som; strategisamling, styremøter, ledermøter, årsdager, lag/foreninger, familieselskap etc. Dette kombineres fortrinnsvis med overnatting, men det er også mulig å leie eiendommen for dagarrangement.

De vanligste bruksområdene er leder/styresamlinger med inntil 10-11 deltagere på enkeltrom, eventuelt større sosiale lag eller samlinger med inntil 20-30 personer.

Det er til sammen 3 bygninger med sovekapasitet, og  til sammen 13 soverom og 21 sengeplasser. Det finnes også mulighet for ekstraseng på enkelte rom.

Det store møte/spiserommet har plass til ca 20 personer rundt bordet. I tillegg er det flere rom som kan brukes til møter eller bespisning for 4-6 personer. Vi har hatt en hel busslast til bespisning når alle rom er i bruk i 1. etasje i betjentboligen.

Hele eiendommen er vernet og godt restaurert, og vi ønsker ikke arrangement med stor "partyfaktor".